Моделът Кристин Илиева  претърпя тежка катастрофа с кола през 2012г.,

...
Моделът Кристин Илиева  претърпя тежка катастрофа с кола през 2012г.,
Коментари Харесай

Кристин Илиева: Физиотерапевти ме изгориха до кост! Семейството ми разпродаде имоти, за да се лекувам

Моделът Кристин Илиева  претърпя тежка злополука с кола през 2012г., карана от поп дивата Дивна. И двата крайници на моделката са счупени, а цялостното й възобновяване продължава до през днешния ден.

Сега още веднъж се постанова събиране на средства заради утежняване на положението на Кристин. Пред „ Телеграф “ Илиева разкрива, че от застрахователната компания не са изплатили никакво обезщетение до момента, което да употребява за лекуването си. „ Следствие на погрешно извършена физиотерапия в България получих изгаряне на тъканта и импалнтите, некротизация, което от своя страна задейства още веднъж бактерията. По тази причина се наложи да остана месец и половина в Турция. Ако не се овладее инфекцията е допустимо да получа сепсис, който е животозастрашаващ. Също по този начин има заплаха да изгубя краката си “, споделя Кристин.

От злополуката насам тя не е работила, а фамилията й продава парцели и със спестяванията си съумява да покрие лекуването си до този миг.

„ Това, което ми следва, са още голям брой интервенции, включително унищожаване на импланите, интервенция на сухожилия, кръстни връзки, трансфер на мускулни нишки и кост, защото имам 40% липса на тъкани и мускули на бедрото. От септември в продължение на една година ще бъда подложена на най-малко 5 интервенции (всяка с дълготрайност 2-3 месеца) за покриване на деформациите по краката ми с епидермис, тъй като имам липса на огромна повърхност кожа “, споделя Кристин.

В момента тя е с ВАК машина, която съставлява гъба в крайници и пречиства раната и спомага за по-бързото й възобновяване. Всяка седмица моделката има 2-3 операции. Сутрин и вечер й вливат мощни антибиотици, което ще продължи още месец – два, до изваждане на имплантите.

  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР